Groepsuitje in heel Nederland

 

Wat is er leuker dan een origineel groepsuitje met uw vrienden, collega's , familie, sportteam of een ander gezelschap.

 

Om uw groepsuitje helemaal leuk te maken kunt u kiezen voor een van de vele workshops die wij organiseren.
Doe gezamenlijk mee aan een creatieve workshop of volg met uw eigen teken of schildersclub een spoedcursus.


Tekenen & schilderen is een ontzettend leuke bezigheid.  Vanzelfsprekend hoeft u voor deze workshops niet te beschikken over bijzonder veel creatief talent. U wordt tijdens de  workshop bijgestaan door professionele begeleiders. Daarnaast is de workshop zo opgezet dat het voor iedereen goed te doen is, zelfs wanneer u geen enkele schilder of teken ervaring heeft.

 

Ook goed voor de teambuilding
Tijdens het tekenen of schilderen  bent u in een ontspannen setting lekker creatief bezig. Hierdoor is de workshop ook zeer geschikt als bedrijfsuitje. Het gezellige samenzijn vormt een perfecte gelegenheid om elkaar eens op een heel andere manier te leren kennen. En aan het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een prachtig aandenken. In overleg zullen wij met u het onderwerp gaan kiezen.

 

Ook samen 1 groot kunstwerk creëren is een optie.

Als groep vanuit een thema naar keuze zoals b.v. elke deelnemer schildert een eigen paneel. Aan het einde van de workshop worden alle panelen samengevoegd zodat er één groot werk ontstaat.

 

Locaties
Het fijne van onze workshop is dat het kan plaatsvinden op vrijwel elke gewenste locatie.  De workshop kan gewoon bij u op kantoor plaatsvinden of bij iemand thuis. Uiteraard ook mogelijk dat wij voor een locatie zorgen.

Wat kost het?

Als u wilt weten wat de workshop gaat kosten voor uw gezelschap, kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen 48 uur ontvangt u een op maat gemaakt voorstel.
Is de workshop vanwege een speciale gelegenheid of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Laat het dan vooral weten, zodat wij hier aandacht aan kunnen besteden.

De prijs van de workshop hangt samen met het aantal deelnemers, de tijdsduur, eigen locatie en eventuele speciale wensen.
                                                                                              
Heeft u interesse ? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op

Offerte aanvraag

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.