Algemene voorwaarden

 

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN: 

Kunstacademie te Wildt    hoofdvestiging : 's-Heerenberg    opgericht in:1995 

 

Betaling cursusgelden 

Heeft u gekozen voor automatisch incasso van uw cursusgelden dan gaat u akkoord dat kunstacademie te Wildt uw cursusgelden eenmalig of volgens afspraak in meerdere termijnen maandelijks mag incasseren van uw bankrekening. De aantal termijnen is met u overlegd. zie verwijzing op het inschrijfformulier.

Betaling via factuur: binnen 30 dagen na factuurdatum.

 

Annulering

Kunstacademie te Wildt behoud zich het recht voor om bij onvoldoende belangstelling de cursus te annuleren. 

 

Verzuim

Het voortijdig onderbreken van de lessen geeft u geen recht tot restitutie van de cursusgelden. Bij  betaling in termijnen lopen de cursusgelden door tot dat de cursusgelden zijn voldaan. Gemiste lessen in een cursus kan in overleg met docent ingehaald worden. Dit uitsluitend in de les periode waar men zich op dat moment in bevindt.                                                                                                           De lessen kunnen niet ingehaald worden na uw cursusperiode. Met uitzondering van ziekte of ernstige familie omstandigheden dat deelnemer niet in staat is om de lessen te kunnen volgen dan kunt u in overleg de resterende cursuslessen  inhalen in het volgend cursusjaar .

 

Auteursrecht en copyrights

De geleerde technieken zowel theorie als in praktijk zijn alleen voor u eigen gebruik bestemt en niet voor derden. Het is niet toegestaan dat u de praktijk en/of  theorie lessen van Kunstacademie te Wildt door geeft aan derden door middel van cursussen en workshops. Op alle lesmateriaal dat door de academie is verstrekt rust auteursrecht en copyrights en mag uitsluitend voor eigen gebruik aangewend worden. Mag niet zonder toestemming van Kunstacademie te Wildt aan derden worden verstrekt.